Omakalenteri.net - Yksilölliset kalenterit sekä yksityisille että yrityksille.
Tervetuloa www.omakalenteri.net -sivustoon

Suunnittele ja tilaa henkilökohtaisen ajanlaskusi mukainen kalenteri.

Jatka kalenteripalveluumme

Sivuston käyttämiseen tarvitset Flash Playerin.
Voit ladata sen
tästä.

Suunnittele itse kalenterisi kansi. Voit itse valita kalenterin kansikuvan sekä kanteen tulevan tekstin. Kalenteri, jonka vuosi alkaa siitä päivästä, josta Sinä haluat sen alkavan. Aloituspäivä voi olla Sinun tai ystäväsi syntymäpäivä, hääpäivä, unikeon päivä,.... Suunnittele itsesi tai ystäväsi luonnollisimman vuoden mukainen kalenteri. Nyt kalenterin ei tarvitse enää alkaa 1.1.
Voit suunnitella kalenterin kokonaan itse. Voit valita laajasta kuva-arkistostamme kalenterin kuvat tai sitten käyttää peruskalenterimme kuvia. Voit myös käyttää kalenterissa osittain tai kokonaan omia kuviasi.

Kalenteriin voidaan merkitä ja korostaa värillä kalenterin saajalle tärkeät päivät.

Teemme jokaiselle henkilökohtaisen kalenterin. Upeat yksilölliset kalenterit sekä yksityisille että yrityksille.
Voit valita kalenterin kuvat itse. Voit myös merkitä kalenteriin valmiiksi itsellesi tärkeitä paiviä ja tekstin kunkin tärkeän päivän kohdalle. Tärkeät päivät näkyvät korostusvärillä merkittyinä. Voit halutessasi myös käyttää kalenterissa omia kuvia.
Saat meiltä myös biorytmikalenterin. Kalenteri sisältää omavalintaisen kansikuvan sekä henkilökohtaiset biorytmisi joka kuukauden kohdalle. Voit lisäksi merkitä valmiiksi itsellesi tärkeitä päiviä. Vaihtoehtona myös kalenteri, joka sisältää biorytmisi vuoden jokaiselle päivälle. Tämäkin kalenteri alkaa siitä päivästä, josta Sinä sen haluat alkavan. Voit merkitä myös tärkeät päivät.

Kalenteri, josta voit tarkistaa joko vakaasti uskoen tai leikkimielisesti, miten tulevat päivät onnistuvat. Biorytmikalenterin mukana saat selitykset biorytmien eri vaiheista.
Tilaa itselle tai lahjaksi syntymäpäiväsankarille tai kenelle tahansa, jota haluat muistaa todella henkilökohtaisesti.

Jatka kalenteripalveluumme

Sivuston käyttämiseen tarvitset Flash Playerin.
Voit ladata sen tästä.

Palvelun tarjoaa:
Lahden Teho-Opetus Oy
Hämeenkatu 15 5B
15110 LAHTI
Puh.(03) 777 3167
sahköposti:

Y-tunnus: 0910148-1

Meiltä myös laskimet edullisesti osoitteessa www.laskimet.net. ja kattava valikoima erilaisia pelejä osoitteessa www.hyvapeli.fi